Zaterdag 7 oktober van 14h tot 17h

Ontwikkelen van een standvastig zelfvertrouwen d.m.v. inzicht in denken, voelen en willen

Een namiddag met veel opbouwende bewegingen. Na de pauze is er ruim tijd om vragen te stellen waarbij enkele oefeningen nog een extra besproken worden.

Enkele punten die aan bod komen zijn:

  • hoe ontstaat een standvastig zelfgevoel
  • wat is het verschil tussen het denken, het voelen en de wilskracht
  • hoe ontstaat vastberadenheid!

Voor dit seminarie is er geen voorkennis vereist.

Seminarie gaat door in de Moervaartveer 2 te Eksaarde

Prijs: 30,00 euro – ter plaatse te betalen of per overschrijving op rekening: BE62 0682 1415 0361 met vermelding van ‘seminarie 07/10’

Inschrijven bij Philippe Gits: info@yogaschool.be – 0473/41 68 41

 

 

Zaterdag 18 november van 14 tot 17h

Beweging en het ontwikkelen van een empathisch maar stevige persoonlijkheid

Tijdens deze namiddag kijken we naar datgene wat we in de yoga het ‘hartcentrum’ noemen. Dit centrum hangt samen met een gunstig en stabiel zelfgevoel waarbij we ons daarmee ook in het leven beter sociaal kunnen integreren.

We maken een esthetische oefenrij, bekijken en bespreken enkele oefeningen van naderbij en zetten de inhouden direct om in de eigen ervaring. Iedereen is hierbij welkom. Voorkennis of ervaring is niet vereist.

Seminarie gaat door in de Moervaartveer 2 te Eksaarde

Prijs: 30,00 euro – ter plaatse te betalen of per overschrijving op rekening: BE62 0682 1415 0361 met vermelding van ‘seminarie 18/11’

Inschrijven bij Philippe Gits: info@yogaschool.be – 0473/41 68 41

 

 

Zondag 10 december van 9h30 tot 12h

Extra yogales  

Tijdens deze voormiddag nemen we ons de tijd om heel veel oefeningen te vormen waarbij we enkele oefeningen beter en intensiever uitvoeren. Zo leren we de betekenis van de oefening beter begrijpen en ervaren. We nemen tijdens de voormiddag de tijd om gemeenschappelijk een thema te kiezen en uit te werken.

Voor iedereen toegankelijk!

Prijs: 15,00 euro – ter plaatse te betalen of per overschrijving op rekening: BE62 0682 1415 0361 met vermelding van ‘extra yogales, 10/12’

Inschrijven bij Philippe Gits: info@yogaschool.be – 0473/41 68 41

 

 

 

Kennismakingsnamiddag

Opleiding voor yogaleraar – Zelf-wording en sociale integratie

De opleiding start in februari 2018

Yoga Bijscholing

Tijdens deze namiddag wordt er uitleg gegeven over de opleiding die in februari van start gaat: wat komt er tijdens de opleiding nu precies aan bod, wat is de bedoeling van de opleiding, welke mogelijkheden biedt deze opleiding voor jezelf, wat is nu deze ‘zelf-wording’ en wat wordt er verstaan onder de sociale integratie. Aan de hand van een yogales krijg je een eerste introductie. Vragen en opmerkingen zijn welkom.

De bedoeling van deze namiddag is natuurlijk niet om al overal een antwoord te krijgen maar om uitleg te krijgen over de methodiek van deze yoga en welke haar mogelijkheden zijn.

 Iedere oefening bezit een specifieke inhoud,  een praktische boodschap. Naast een persoonlijke versterking ontdek je langzaam ook een sociale boodschap. Iedere beweging kan je dus op op het sociale leven overdragen. Het bestuderen van een yogaoefening is tegelijk een ‘sociale studie’. Je leert een praktische inhoud in het leven om te zetten of deze op z’n minst te begrijpen.

Initiatieles op Zaterdag 16 december van 14h tot 17h

Kostprijs
30,00 euro/seminarie. Afzonderlijk te volgen

Inschrijvingen en inlichtingen
School voor Yoga en Esthetiek, Philippe Gits
Tel. 0473 416 841, e-mail: info@yogaschool.be
Facebook: School voor Yoga en Esthetiek

 

 

 

 

 

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]